Nieuws

Linq wint tender in Utrecht

Ronduit Utrecht heet het project dat door de gemeente is geselecteerd als start van de nieuwe wijk Leeuwesteyn, de laatste grote ontwikkellocatie van Leidsche Rijn. Op een langgerekt stuk grond, ingeklemd tussen Leidsche Rijn Centrum, de Leidsche Rijn, het Amsterdam-Rijnkanaal en het Willem-Alexanderpark op de landtunnel van de A2 zullen circa 950 tot 1100 woningen, een nieuwe basisschool, voorzieningen en horeca worden gerealiseerd. Linq Projecten bijt met Ronduit Utrecht het spits af.

Te midden van groen en vlakbij de Daphne Schippersbrug zal Linq 32 royale herenhuizen en 8 appartementen ontwikkelen en realiseren. Het ontwerp is gemaakt door FARO Architecten en DELVA Landscape Architects en kunst van Martijn Sandberg draagt letterlijk een steentje bij. De woningen kenmerken zich door optimale flexibiliteit. Wonen, werken en zorgen kunnen moeiteloos onder één dak worden samengebracht. Een fraai in het oog springend kenmerk is de diversiteit in architectuur. De eigentijdse interpretatie van typisch Utrechtse stijliconen geeft het ontwerp een uniek, ronduit Utrechts, karakter.

Ronduit Utrecht vormt een belangrijke pijler voor de identiteit en kwaliteit van de nieuwe Utrechtse stadswijk. Het ontwerp is toonaangevend voor de Utrechtse ambities. Een waardevolle start.

Contact

LINQ_animatie_17x3 LINQ_animatie_13x3 LINQ_animatie_6x3

LINQ Vastgoedontwikkeling bv

Hoogte Kadijk 171 , 1018 BJ Amsterdam, +31 6 27080962 / +31 6 10876049, info@linq-ontwikkeling.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten. Registreer u dan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan met enige regelmaat post van ons.


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.