Projecten

Vogelvlucht Type Montbretia Type Lisdodde Type Parnassia
Print

Blaricum op Zoom I

Blaricum

Blaricum op Zoom I ligt in ’t geliefde Gooi, bij mooie oude dorpen en het Gooimeer. In een prachtige nieuwe wijk met een uitgesproken lokale identiteit. De Blaricummermeent is groen, gevarieerd en verrassend.

De charme komt tot uitdrukking in expressieve architectuur. Krachtig, helder, toegankelijk en specifiek. De rijkheid en allure van de ontwerpen prikkelen en verleiden. Niet alleen de variatie in architectuur benadrukt de individualiteit van de woningen, ook de indelingsvrijheid van de plattegronden draagt daaraan bij. De architectuur van de twaalf twee-onder-een-kap villa’s kenmerkt zich door rieten kappen of pannen daken in combinatie met metselwerk, hout en glas. De subtiele variatie in het materiaalgebruik en de detaillering staan garant voor een eigentijdse dorpse sfeer. Elk woningtype is vernoemt naar een sierlijke oeverplant. Hun variatie aan kleuren en vormen symboliseren de diversiteit en schoonheid van Blaricum op Zoom I.

Factsheet


12 twee-onder-een-kap villa's

Ontwerp
Maas Architecten

Partners
Le Clercq Planontwikkeling bv
Nikkels bouwbedrijf bv

Status van het project
start bouw december 2018

Website project
blaricumopzoom.nl
Download de Projectbrochure

Contact

LINQ_animatie_17x3 LINQ_animatie_13x3 LINQ_animatie_6x3

LINQ Vastgoedontwikkeling bv

Hoogte Kadijk 171 , 1018 BJ Amsterdam, +31 6 27080962 / +31 6 10876049, info@linq-ontwikkeling.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten. Registreer u dan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan met enige regelmaat post van ons.


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.