Projecten

Waterzijde Type Lotus, Mentha, Preslia, Primula en Zwanebloem Preslia, Primula en Zwanebloem vanaf Nijhofflaan Type Mentha Iris en Liss vanaf Nijhofflaan
Print

Blaricum op Zoom II

Blaricum

Blaricum op Zoom II ligt net als Blaricum op Zoom I op een kleinschalig schiereiland in één van de laatste deelplannen in De Blaricummermeent, bij mooie oude dorpen en het Gooimeer.
De kleinschaligheid van het schiereiland geven de plek een geheel eigen identiteit. Om het groene karakter te ondersteunen vormen hagen de erfafscheidingen, aan het water.

De veertien twee-onder-een-kapwoningen bestaan uit zeven verschillende ontwerpen. Elk ontwerp zoekt op moderne wijze aansluiting bij het klassieke en landelijke karakter van de traditionele bebouwing in Blaricum. Elk woningtype is vernoemt naar een sierlijke oeverplant. Hun variatie aan kleuren en vormen symboliseren de diversiteit en schoonheid van Blaricum op Zoom ‚Ö°.

Factsheet


14 twee-onder-een kapwoningen

Ontwerp
Maas Architecten

Partners
Le Clercq Planontwikkeling bv
Nikkels bouwbedrijf bvStatus van het project
In verkoop

Website project
blaricumopzoom.nl
Download de Projectbrochure

Contact

LINQ_animatie_17x3 LINQ_animatie_13x3 LINQ_animatie_6x3

LINQ Vastgoedontwikkeling bv

Hoogte Kadijk 171 , 1018 BJ Amsterdam, +31 6 27080962 / +31 6 10876049, info@linq-ontwikkeling.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten. Registreer u dan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan met enige regelmaat post van ons.


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.