Privacyverklaring en cookiebeleid LINQ

Uw persoonsgegevens: daar gaan we zorgvuldig mee om. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt of zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. U mag er vanuit gaan dat we zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Maar wat bedoelen we daar precies mee?

Deze privacyverklaring is van toepassing op onze website en de nieuwsbrief van Linq Vastgoedontwikkeling.

Nieuwsbrief

Welke gegevens verzamelen we van u?

Wij verzamelen voor de nieuwsbrief alleen uw email adres.

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?

Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, worden uw gegevens gebruikt om de digitale nieuwsbrief aan u toe te sturen.

Grondslag

Wij verwerken uw gegevens uitsluitend nadat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief via de website.

Hoe lang bewaren wij deze gegevens?

Uw gegevens worden voor het versturen van de nieuwsbrief bewaard totdat u zich afmeldt. Afmelden kan onderaan iedere nieuwsbrief.

Met wie delen wij uw gegevens?

Voor het versturen van de nieuwsbrief maken wij gebruik van een extern mailprogramma, mailchimp. Onze mailinglijsten worden dan ook in hun database opgeslagen. Wij delen uw gegevens niet met derden.

Hoe kan ik mijn gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen?

U kunt altijd uw gegevens wijzigen of laten verwijderen uit onze database door een email te sturen naar: info@linq-ontwikkeling.nl

 

Email en communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Klacht Autoriteit Persoonsgegevens

We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Daarbij verwerken we uw persoonsgegevens zorgvuldig en veilig. Heeft u desondanks het vermoeden dat wij uw (persoons)gegevens misbruiken? Wij willen u vragen ons hierop attent te maken zodat wij onze processen, indien nodig, kunnen aanpassen. Wij zijn daarnaast verplicht om u erop te attenderen dat u het recht heeft een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Gebruik van cookies

Waar worden cookies op de LINQ Vastgoedontwikkeling website voor gebruikt?

LINQ Vastgoedontwikkeling bv maakt gebruik van technische en functionele cookies, die noodzakelijk zijn om de website op een gebruiksvriendelijke manier te leveren of om informatie te verkrijgen over de kwaliteit of effectiviteit van de website. Cookies om de site te laten weten dat een bezoeker eerder op de site is geweest. Op deze wijze kunnen statistische gegevens over het gebruik van de website worden verzameld. Een bekend voorbeeld hiervan is Google Analytics. Hierbij wordt alleen met geanonimiseerde statistische informatie gewerkt die door ons wordt gebruikt om de werking van de site te analyseren en verbeteren.

 

Wij gebruiken cookies voor de volgende doeleinden:

Het analyseren van het gebruik van onze websites om onze websites daarmee te kunnen verbeteren.

Het verzamelen van gegevens met betrekking tot jouw bezoekgedrag om onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten mogelijk te maken. De door ons verzamelde gegevens worden door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt ter verbetering van onze dienstverlening en op een behoorlijke en zorgvuldige wijze.

 

Cookies van derde partijen

LINQ Vastgoedontwikkeling heeft geen controle of zeggenschap over het functioneren van deze cookies en/of het gebruik dat de derde partijen maken van de door middel van de cookies verzamelde informatie. LINQ Vastgoedontwikkeling heeft geen betrokkenheid bij/maakt geen gebruik van de verzamelde gegevens, anders van voor de doeleinden zoals hier genoemd.

 

Google Analytics

Voor het verzamelen van webstatistieken over het gebruik en bezoek van de website, maakt LINQ Vastgoedontwikkeling gebruik van Google Analytics. Google Analytics plaatst een permanente cookie op jouw computer cq. apparaat aan de hand waarvan het gebruik van de website wordt geregistreerd. Deze gegevens worden vervolgens door Google geanalyseerd en de resultaten hiervan worden aan LINQ Vastgoedontwikkeling verstrekt. LINQ Vastgoedontwikkeling verkrijgt op deze wijze inzicht in het verkeer van en naar de website en de wijze waarop de website wordt gebruikt. Aan de hand van die gegevens kan LINQ Vastgoedontwikkeling zo nodig aanpassingen in de website of haar dienstverlening doorvoeren.Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Meer informatie over de gegevensverwerking door Google Analytics kunt u vinden in de privacyverklaring van Google Analytics.

Contact

LINQ_animatie_17x3 LINQ_animatie_13x3 LINQ_animatie_6x3

LINQ Vastgoedontwikkeling bv

Hoogte Kadijk 171 , 1018 BJ Amsterdam, +31 6 27080962 / +31 6 10876049, info@linq-ontwikkeling.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten. Registreer u dan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan met enige regelmaat post van ons.


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.